Energiecoöperatie BoeN; deelautoproject

 

Energiecoörperatie BoeN wil z.s.m. starten met het vervolgproject van de “Elektrische deelauto”.  BoeN staat voor Bronkhorst en Omgeving Energie Neutraal. De energiecoöperatie werkt samen met bewoners en ondernemers uit Bronkhorst en de omliggende dorpen Steenderen, Baak, Olburgen, Rha en Toldijk. Samen ontwikkelen zij initiatieven om energie te besparen en energie duurzaam op te wekken. Het uiteindelijke doel is energieneutraliteit. Dat betekent dat we evenveel stroom en warmte willen produceren in de omgeving als we verbruiken.

Door deel te nemen aan het project “Elektrische deelauto”, draagt u bij aan een schoner milieu. Voordeel daarbij is dat er niet meer getankt hoeft te worden. Voor meer informatie verwijzen we u naar de website van BoeN:    http://boen.nu/boen-deelauto/hoe-werkt-het/

 

 
© 2016 Olburgen Rha